top of page

ZORGELOOS JE REIS BEGINNEN

Welkoms Tour | Aankomst in Christchurch

Dag 1. Aankomst in Ōtautahi Christchurch
‘the Garden City’

Na aankomst op Christchurch (International) Airport staat de chauffeur op je te wachten. Na een rit van 18 tot 25 minuten kom je aan bij het hotel in Christchurch CBD. 


Dit is de perfecte locatie om het centrum van Christchurch te verkennen nadat je de koffers hebt uitgepakt. Wandel door het centrum en geniet van de botanische tuinen, huur een kajak of laat je door de tuinen varen met ‘punting on the avon’ vanaf de Antigua Boat Sheds.

Ben je vroeg aangekomen en heb je energie over? Dan kun je Quake City bezoeken als je meer wilt leren over de aardbeving in 2010 en 2011 of het pop-up Canterbury Museum bij CoCA, wat verschillende exhibities heeft.

Heb je trek gekregen? Er is een enorm scala aan eetgelegenheden in het centrum en langs Oxford Terrace. Bij Riverside Market of Little High heb je meerdere eetgelegenheden onder 1 dak en kun je allemaal wat anders eten.

Vandaag is een perfecte dag om de omgeving van Christchurch te ontdekken. Je kunt kiezen uit een dag tour naar de Banks Peninsula of do het iets ustiger aan met een vrije ochtend en middagtour naar de Waipara wijnregio. 

Dag 2. Op ontdekking uit

DAGTOUR NAAR AKAROA - BANKS PENINSULA 9.00-17.30

‘Welcome Aboard’ neemt je mee in een comfortabele bus en neemt je mee langs een aantal fotostops zoals Little River, Hilltop Tavern en de Barry's Bay Cheese Factory. De buschauffeur vertelt onderweg over de regio.

Je komt op tijd aan in Akaroa om van de Nature Harbour Cruise te genieten, die om 10.45 uur vertrekt en 2 uur duurt. Vaar door adembenemende landschappen van een uitgedoofde vulkanische krater en geniet van de wilde dieren die je hoogstwaarschijnlijk tegen zal komen, zoals ‘s werelds kleinste dolfijn, de Hector dolfijn, pelsrobben en vogels (en soms zelfs een pinguïn!).

Zodra je weer aan land bent heb je drie uur om Akaroa te ontdekken voordat de bus om 16.00 uur weer richting Christchurch vertrekt. 

MIDDAGTOUR NAAR WAIPARA WIJNREGIO 13.00-17.30

Geniet van een middagtrip naar 3 boetiek wijngaarden in North Canterbury, 45 minuten ten noorden van Christchurch.

 

Tijdens deze tour proef je ongeveer 12 wijnen uit de regio, waar je voornamelijk Pinot Noir, Riesling, Chardonnay en Sauvignon Blanc kunt vinden. Max 35 personen.

  • Vandaag

  • blaaa

  • blaaaa

  • blaaaa

  • blaaaa

  • Vandaag

  • blaaa

  • blaaaa

  • blaaaa

  • blaaaa

Inclusief

Exclusief

Nieuw-Zeeland Tour Aanvraag

Aantal personen
Welke tour wil je reserveren?
Welkoms Tour Auckland
Welkoms Tour Christchurch
Welke dagtour wil je doen?
Optie 1
Optie 2
Niet van toepassing
Type hotel
Wil je ontbijt in je hotel erbij inbegrepen hebben?
Ja
Nee
Geen voorkeur
Mountainbikers fietsen over brug door oerwoud Nieuw-Zeeland

DIT IS PAS HET BEGIN

Reis verder

Welkoms Tour Auckland

Begin je reis door Nieuw-Zeeland ontspannen met een airport transfer, twee nachten in een hotel in Auckland en een dagtour naar Waiheke Island of Tiritiri Matangi Island.

Meer tours

binnenkort online

Niet iedereen begint zijn reis in de grootste stad van Nieuw-Zeeland en er zijn een aantal goede redenen om je reis in Christchurch te beginnen. Misschien vlieg je wel vanaf het Noordereiland naar het Zuidereiland. Waar je ook start, begin je reis op de meest comfortabele manier mogelijk met onze ‘Welkoms Tour’. Een startpakket waarbij je vanaf het vliegveld naar je hotel wordt gebracht en tegelijk het beste van Christchurch gaat ervaren.


Deze tour biedt een zorgeloze en ontspannen aankomst met een taxi die je rechtstreeks van het vliegveld naar je comfortabele hotel brengt. Met twee overnachtingen in je zelfgekozen hotel heb je de tijd om te acclimatiseren en te genieten van de faciliteiten zonder haast.

Bovendien zorgt de inbegrepen dagtour naar Akaroa of Waipara voor een onvergetelijke kennismaking met de natuurlijke schoonheid en serene omgeving van Nieuw-Zeeland. Dit alles zorgt ervoor dat je je rondreis door Nieuw-Zeeland begint met een gevoel van rust en gemak, wat de perfecte basis vormt voor de rest van je reis.

Add a Title

Vandaag is een perfecte dag om de omgeving van Christchurch te ontdekken. Je kunt kiezen uit een dag tour naar de Banks Peninsula of do het iets ustiger aan met een vrije ochtend en middagtour naar de Waipara wijnregio. 

Dag 3. Tijd om verder te reizen

Prijzen

bottom of page