top of page
Image by Callum Parker

Tours Nieuw-Zeeland

JE RONDREIS DOOR NZ MET EEN GERUST HART BEGINNEN

Rondreis Nieuw-Zeeland

GA OP ONTDEKKING UIT

Tour aanbod

Welkoms Tour
Auckland

Begin je reis door Nieuw-Zeeland ontspannen met een airport transfer, twee nachten in een hotel in Auckland en een dagtour naar Waiheke Island of Tiritiri Matangi Island.

Welkoms Tour
Christchurch

Begin je reis op het Zuidereiland met een airport transfer, twee nachten in een hotel in Christchurch en een dagtour naar Akaroa op de Banks Peninsula of de Waipara wijnregio.

Als Nieuw-Zeeland reisspecialist bieden we speciaal geselecteerde tours en bouwstenen aan voor onafhankelijke reizigers die Nieuw-Zeeland willen verkennen. Deze zorgvuldig samengestelde tours variëren van één tot meerdere dagen. Onze tours zijn ontworpen om een perfecte balans te bieden tussen comfort, avontuur en cultuur, om je rondreis door Nieuw-Zeeland extra speciaal te maken.

Georganiseerde groepsreizen zul je op deze pagina niet vinden, want deze korte tours zijn gericht op de onafhankelijke reiziger. We bieden maar een kleine selectie van tours aan, met het doel je zelf geplande reis te verrijken en fantastische herinneringen te creëren. 

Onze bouwstenen kunnen naadloos in je reisschema worden geïntegreerd, waardoor je de vrijheid hebt om je eigen unieke ervaring te creëren, zonder concessies te doen aan comfort of luxe. We begrijpen dat je hoge verwachtingen hebt en we streven ernaar deze te overtreffen met persoonlijke service, aandacht voor detail en onvergetelijke ervaringen.

Ben je op zoek naar een groepsreis of georganiseerde reis door Nieuw-Zeeland en kun je door de bomen het bos niet vinden, stuur ons dan een bericht. We werken samen met een klein aantal Nieuw-Zeelandse bedrijven, van wandeltours van een aantal dagen tot cruises naar de Subantarctic Islands van Nieuw-Zeeland.

Je kunt bij Natuurlijk NZ terecht om je dromen te realiseren in het prachtige Nieuw-Zeeland. Maak van je reis het avontuur van je leven!

bottom of page