top of page

Deze disclaimer regelt het gebruik van de website en de diensten van Natuurlijk NZ ("wij", "ons" of "onze"). Door gebruik te maken van onze website en diensten, stem je ermee in gebonden te zijn aan de voorwaarden van deze disclaimer. Lees deze disclaimer zorgvuldig door voordat je onze website gebruikt.

BESCHRIJVING

ALGEMEEN GEBRUIK EN INFORMATIE

De informatie op onze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we ernaar streven om accurate en actuele informatie te verstrekken, geven we geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie.

REIS- EN BOEKINGSINFORMATIE

Wij bieden reisinformatie, aanbiedingen en boekingsdiensten aan. Houd er rekening mee dat prijzen, beschikbaarheid en voorwaarden te allen tijde kunnen veranderen. We checken regelmatig de inhoud van onze website, maar er bestaat de kans dat informatie na verloop van tijd niet (meer) correct is. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele fouten, wijzigingen of onnauwkeurigheden met betrekking tot de verstrekte reisinformatie.

Disclaimer Natuurlijk NZ

EXTERNE LINKS

Onze website kan links naar externe websites bevatten. We hebben geen controle over de inhoud van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid, privacybeleid of enige andere aspecten van deze externe sites.

MATERIAAL VAN DERDEN

Materiaal van derden wordt uitsluitend gebruikt met toestemming van de rechthebbenden. Met dank aan derde partijen, Karen, Naomi, en Paloma voor het gebruik van foto’s op onze website en ander materiaal.

AANSPRAKELIJKHEID

We streven ernaar om onze aangeboden diensten en website zo goed mogelijk uit te voeren en te laten functioneren. Echter, aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor enig verlies, schade, letsel of ongemak dat voortvloeit uit het gebruik van onze website of diensten, inclusief maar niet beperkt tot vertragingen, fouten, storingen of onderbrekingen.

JURISDICTIE

Deze disclaimer wordt beheerst door de Nieuw-Zeelandse wetgeving. Eventuele geschillen die voortvloeien uit het gebruik van onze website en diensten vallen onder de exclusieve jurisdictie van de Nieuw-Zeelandse rechtbanken.

WIJZIGINGEN

We behouden ons het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer zonder voorafgaande kennisgeving. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om regelmatig deze disclaimer te controleren op eventuele wijzigingen.

 

Door gebruik te maken van onze website en diensten, stem je in met de voorwaarden van deze disclaimer. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dien je onze website niet te gebruiken of onze diensten niet te gebruiken. Niets van deze website (inclusief foto’s) mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Natuurlijk NZ worden verveelvoudigd of openbaar worden gemaakt.

 

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer kun je contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website.

 

Laatst bijgewerkt: augustus 2023 

bottom of page