top of page

Appartementen - voor de reiziger die het zelf wil doen


Het huren van een appartement in Nieuw-Zeeland is een populaire keuze voor reizigers die op zoek zijn naar flexibiliteit, ruimte en een thuisgevoel tijdens hun reis. Appartementen bieden vaak de mogelijkheid om zelf te koken, wat handig is voor langere verblijven of als je liever je eigen maaltijden bereidt. Dit kan een kosteneffectieve oplossing zijn, vooral voor gezinnen of groepen, omdat je niet afhankelijk bent van restaurants voor elke maaltijd. 


Bovendien bieden appartementen vaak extra faciliteiten, zoals wasmachines, comfortabele woonkamers en balkons of terrassen, zodat je kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een dag vol avontuur.


Buiten de grote steden of de populaire bestemmingen zoals Queenstown zul je niet makkelijk appartementen vinden. Vaak kosten appartementen ongeveer hetzelfde als een hotel en zit alles erop en eraan wat je van een appartement verwacht. Een appartement is tussen de €160 en €300 te vinden. Wil je meerdere slaapkamers dan kan dit oplopen tot €500 per nacht. 


Ook zijn er verschillende websites zoals Airbnb om vakantiehuizen te boeken. De kwaliteit kan erg verschillen, van ouderwetse vakantiehuizen (‘the kiwi bach’) tot luxe huizen, van vrij goedkoop tot enorm duur. Hou er rekening mee dat er niemand is om je te verwelkomen en de codes voor de deur worden vaak pas twee dagen van tevoren verstuurd.


Bij het huren van een appartement in Nieuw-Zeeland is het belangrijk om te letten op de locatie, vooral als je dicht bij belangrijke bezienswaardigheden of openbaar vervoer wilt verblijven. Boek je via Natuurlijk NZ dan controleren we ook de voorzieningen om er zeker van te zijn dat het appartement aan je verwachtingen voldoet.

Appartementen/Huisje

Appartementen/Huisje

bottom of page