top of page

Van de gebaande paden af


Als je in het midden van de natuur in Nieuw-Zeeland wilt overnachten, maar met een comfortabel bed, dan is glamping uiterst geschikt. 


Glamping in Nieuw-Zeeland combineert het beste van beide werelden: de avontuurlijke ervaring van kamperen met het comfort en de luxe van een hotel. Deze populaire vorm van accommodatie biedt een scala aan unieke verblijven, van stijlvolle safaritenten en boomhutten tot luxe yurts en glazen koepels. Wat glamping in Nieuw-Zeeland zo bijzonder maakt, is de focus op de natuurlijke omgeving, waardoor je midden in de natuur kunt verblijven zonder in te leveren op comfort.


Houd er wel rekening mee dat de badkamer en keuken bij de meeste glamping overnachtingen in een aparte hut zit die er net naast staat. Badkamers hebben soms een compost toilet, omdat ze echt buiten de begaande paden te vinden zijn. Geef het aan als je graag eens wilt glampen, maar toch liever een normale wc hebt, aangezien dit de keuzes beperkt. Vaak staat er een mooi bad of spa buiten om gebruik van te maken. 


De prijs van deze unieke overnachtingen in Nieuw-Zeeland ligt meestal tussen de €180 en €400 per nacht. Vanwege de locatie en de soms alternatieve faciliteiten is het perfect voor de avonturier weggelegd.

Glamping

Glamping

bottom of page