top of page

Op de fiets door Nieuw-Zeeland reizen


Fietsen in Nieuw-Zeeland is adembenemend en er zijn talloze fietsroutes voor wielrenners, mountainbikers en voor families. Of je nou een klein deel of het grootste deel van Nieuw-Zeeland per fiets wilt ontdekken, wij kunnen een geweldige reis voor je samenstellen. 


Een van de meest populaire fietsavonturen in Nieuw-Zeeland is de Otago Central Rail Trail, een 152 kilometer lange route door het prachtige platteland van Otago. Deze route volgt voormalige spoorlijnen en is geschikt voor beginnende zowel als ervaren fietsers. Voor de echte avonturiers biedt de Alps 2 Ocean Cycle Trail een spectaculaire ervaring, met een route die van de Zuidelijke Alpen naar de oostkust loopt, met adembenemende uitzichten onderweg.


Fietsen geeft je de vrijheid om in je eigen tempo te reizen en te stoppen bij interessante bezienswaardigheden, lokale markten, en verborgen juweeltjes die je misschien niet zou ontdekken als je met de auto reist. Bovendien is fietsen een milieuvriendelijke manier van reizen, wat perfect past bij het groene imago van Nieuw-Zeeland.

Fietsen

Fietsen

bottom of page