top of page

Motorrijden in Nieuw-Zeeland


Is de motor jouw favouriete voertuig, dan kan dit de perfecte manier zijn om het prachtige Nieuw-Zeeland te ontdekken. We kunnen een motor voor je huren (en goede ritten aan je voorleggen), een groepsreis of een individuele op maat gemaakte reis voor je samenstellen. 


Motorrijden door Nieuw-Zeeland is een opwindende en bevrijdende manier om het land te verkennen, met talloze kronkelende wegen en spectaculaire landschappen die je het gevoel geven dat het avontuur nooit eindigt. De diverse geografie van Nieuw-Zeeland, met zijn bergen, kustlijnen en weelderige valleien, biedt een unieke achtergrond voor een motorreis.


Motorliefhebbers zullen waarderen dat Nieuw-Zeeland goed onderhouden wegen heeft en relatief weinig verkeer buiten de grote steden, wat het motorrijden een plezierige en veilige ervaring maakt. De klimaten variëren echter aanzienlijk, van het warme subtropische noorden tot het koele bergachtige zuiden, dus het is belangrijk om voorbereid te zijn op verschillende weersomstandigheden en passende kleding te dragen.


Populaire routes zoals de Southern Scenic Route of de Pacific Coast Highway bieden eindeloze mogelijkheden voor motorrijders die op zoek zijn naar avontuur en variatie.


Motor

Motor

bottom of page