top of page

Familiereizen

Als je van plan bent om met je gezin naar Nieuw-Zeeland te reizen, zijn hier enkele adviezen om ervoor te zorgen dat je een geweldige en onvergetelijke familiereis hebt:


Plan vooraf

Zorg ervoor dat je ruim van tevoren plant en boekt, vooral als je tijdens het hoogseizoen reist. Nieuw-Zeeland is een populaire bestemming en accommodaties en activiteiten kunnen ver vantevoren volgeboekt zijn. Plan voldoende tijd in voor elke locatie, zodat je niet hoeft te haasten en onstspannen kunt genieten. 


Kies familievriendelijke accommodatie

Boek accommodaties die geschikt zijn voor gezinnen, zoals hotels met familiekamers, appartementen of vakantiehuizen met meerdere slaapkamers. Overweeg ook faciliteiten zoals een keuken, een speelplaats of een zwembad, afhankelijk van de behoeften van je familie.


Houd rekening met de leeftijd van de kinderen

Als je jonge kinderen hebt, zorg er dan voor dat de activiteiten en bezienswaardigheden geschikt zijn voor hun leeftijd. Overweeg kindvriendelijke attracties, wandelingen van gemakkelijk niveau en plekken waar kinderen kunnen spelen en verkennen.


Neem voldoende tijd

Nieuw-Zeeland heeft zoveel te bieden, en het kan verleidelijk zijn om te veel in een beperkte tijd te proppen. Probeer echter niet te veel te plannen en neem de tijd voor elke bestemming. Reizen kan intensief zijn, dus zorg ook voor voldoende rustdagen voor de kinderen. 


Kies voor gevarieerde activiteiten

Nieuw-Zeeland biedt een breed scala aan activiteiten voor het hele gezin. Combineer avontuurlijke activiteiten zoals wandelen, fietsen of kajakken met educatieve ervaringen zoals het bezoeken van musea, dierenparken of boerderijen. Zo krijgen zowel de kinderen als de volwassenen een gevarieerd en boeiend reisschema.


Bereid je voor op het weer

Het weer in Nieuw-Zeeland kan variëren, zelfs binnen hetzelfde seizoen. Neem geschikte kleding mee voor alle weersomstandigheden, inclusief regenkleding en warme kleding voor koudere gebieden. Let op de weersvoorspellingen en pas je plannen dienovereenkomstig aan.


Maak herinneringen

Geniet van de tijd samen als gezin en maak mooie herinneringen. Neem foto's, speel samen spelletjes, geniet van picknicks in de natuur en maak ruimte voor quality time. Dit is een kans om samen te zijn en te genieten van dit prachtige land.


We begrijpen goed dat elk gezin uniek is en passen de reisplannen en activiteiten aan op basis van de behoeften en interessen van jouw gezin. Neem de tijd om te ontspannen, te verkennen en te genieten van de prachtige natuur en cultuur die Nieuw-Zeeland te bieden heeft.


Bedenk ook goed wat je echt nodig hebt, sommige items kunnen eventueel ook bij ons in Nieuw-Zeeland gehuurd worden zoals een buggy, reisbedje, draagzak of een stoelverhoger (Bumbo 3-in-1 multi seat). We kunnen helpen met het samenstellen van een geweldige reis.

bottom of page