top of page
  • Writer's pictureNatuurlijkNZ

Reisspullen en reisaccessoires huren ter plaatse in Nieuw-Zeeland

Het huren van reisspullen op je reisbestemming is handig omdat het kosten bespaart en zorgt voor lichter reizen. Je hoeft geen dure uitrusting mee te nemen of te kopen, wat vooral voordelig is voor eenmalige of seizoensgebonden activiteiten. Bovendien bespaar je bagageruimte en vermijd je het gedoe van het vervoeren en onderhouden van zware of omvangrijke spullen.


Reizen met jonge kinderen: waarom reisspullen huren?

Familiereizen kunnen een onvergetelijke ervaring zijn, maar het kan ook een uitdaging vormen als het aankomt op het meenemen van alle benodigde spullen. Vaak zijn vooral items voor jonge kinderen onhandig groot en nemen ze veel ruimte in beslag. Voor gezinnen die hun avontuur in Nieuw-Zeeland plannen, hebben we goed nieuws: je kunt nu al die essentiële reisspullen eenvoudig huren*!


Daarnaast is het handig om af en toe een appartement/huisje of zelfs een motel te boeken, zodat je een wasje kunt doen. Ook op de grote campings hebben ze wasgelegenheden. Ga je met je gezin met een campervan of auto op ontdekking uit dan kun je bij Natuurlijk NZ ook een autostoeltje huren.

Zwemkleding met lange mouwen, zwemvestje, hoeden en zwembandjes
Door de sterke zon in Nieuw-Zeeland is het belangrijk essentiële items, zoals zwemkleding met lange mouwen, bij de hand te hebben

Welke reisspullen kun je huren in Nieuw-Zeeland?

1. Kinderwagens en draagzakken

Ontdek Nieuw-Zeeland in stijl terwijl je kleintje comfortabel en veilig in een kinderwagen of draagzak zit. Geniet van wandelingen door schilderachtige parken of verken sfeervolle markten zonder je zorgen te maken over vermoeide kinderen.

2. Kindvriendelijk keukengerei

Van flessensterilisatoren tot kindvriendelijke borden en bestek, we hebben alles wat je nodig hebt (zelfs containers voor eten wat over is gebleven).

3. Speelgoed en entertainment

Ja, je kunt bij ons Nederlandse boeken huren! Houd de kleintjes bezig tijdens lange reisdagen of rustige avonden in je accommodatie. Huur educatief speelgoed, boeken en spelletjes die de nieuwsgierigheid van je kinderen stimuleren.

4. Camping uitrusting

Voor avontuurlijke reizigers die willen kamperen, bieden wij een breed scala aan campinguitrusting, van draagbare wiegjes tot slaapzakken die geschikt zijn voor de diverse klimaten die je in Nieuw-Zeeland tegenkomt.


5. Hobby's en activiteiten

We zijn een enorme fan van het uitoefenen van je hobby’s tijdens je reis (en helpen graag met het plannen daarvan). Van yoga mat en bolster tot SUP, je kunt bij ons terecht.

6. Kleding en wandeluitrusting

De juiste kleding is van groot belang, zowel in de zomer als in de winter, om te zorgen dat je optimaal kunt genieten van je reis. Bescherm jezelf tegen de sterke zon en UV-stralen in Nieuw-Zeeland, met een grote hoed en zwemkleding met lange mouwen voor de kleintjes. Ben je van plan te gaan wandelen dan mag je een wind- en waterdichte jas niet vergeten en kunnen wandelstokken ook goed van pas komen.


Alle kinderspullen komen in dozen, zo hebben we speelgoeddozen en etenstijd dozen, of stel zelf een stranddoos of slaapdoos samen. Hieronder zie je een prijsoverzicht van een klein deel van ons assortiment. Mocht je iets willen huren wat er niet bij staat, neem dan contact met ons op. Vaak hebben we dit beschikbaar of is dit gemakkelijk te regelen.


Overzicht van onze populaire reisartikelen die te huur zijn in Nieuw-Zeeland en de prijs ervan
Overzicht van onze populaire reisartikelen die te huur zijn in Nieuw-Zeeland

Hoe werkt het?

*Op dit moment verhuren we alleen reisspullen aan reizigers die via Natuurlijk NZ hun reis naar Nieuw-Zeeland hebben geboekt. Dit is vanwege ons relatief kleine aanbod in vergelijking met de aanvraag. Zorg er daarom ook voor dat je dit tijdig bij ons reserveert om ervoor te zorgen dat alle reisartikelen beschikbaar zijn. De minimale huurperiode is twee weken.


Ophalen van gehuurde spullen

Dat kan bij ons in Leithfield, 35 minuten ten noorden van Christchurch. Dit is ook waar de reisspullen weer ingeleverd kunnen worden. Voor een toeslag kan dit in Christchurch bij je accommodatie afgeleverd worden (kan handig zijn als je eerst richting het zuiden vertrekt).


Wij kennen Nieuw-Zeeland door en door en zorgen ervoor dat je niets mist en het meeste uit je reis haalt.


We wonen in Nieuw-Zeeland, dus je hebt gegarandeerd een lokaal contactpersoon die te bereiken is in dezelfde tijdzone. Geef ons je wensen door en we zullen alle stress en planning uit handen nemen. Daarnaast is een op maat gemaakte reis met Natuurlijk NZ betaalbaar.

mountainbikers gaan over een brug in Nieuw-Zeeland omringd door oerwoud
Ben je van plan een groot deel door Nieuw-Zeeland te gaan fietsen met kleintjes, dan kun je bij ons een fietskar huren
 

Maak je geen zorgen over overvolle koffers of het vergeten van essentiële items. Huur simpelweg wat je nodig hebt en concentreer je op het creëren van waardevolle herinneringen.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page